Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Octavian Țîcu ar putea fi înregistrat în cursa pentru alegerile prezidențiale

5 oct. 2020,, 11:40   Politică
2751 0

Președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu a fost înregistrat în cursa pentru prezidențială. Anuntul a fost facut de Țîcu pe pagina sa de Facebook.

„Așa cum anunțam ieri, am mers la CEC pentru a ne face dreptate în urma notei informative care mă discalifica din campania prezidențială.

Am avut parte de deschiderea totală a CECului pentru verificarea listelor și procesarea semnăturilor considerate eronate. S-a lucrat pînă aproape de miezul nopții, timp în care s-au depistat numeroase lacune ale sistemului și greșeli umane la completarea listelor.

Vă informez că am depășit 16 mii semnături în 18 raioane, pe care, din lipsă de timp, le-am selectat pentru verificare. Ne vom prezenta la ședința CEC din această seară, unde avem toate speranțele că vom fi înregistrați.

Multumesc susținătorilor care în aceste zile și-au manifestat susținerea și m-au încurajat. Acest fapt a jucat un rol important pentru noi și pentru guvernare, care sper că a înțeles multe despre puterea noastră”, a scris Octavian Țîcu.


Anterior, Președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, a anuntat ca a fost exclus din cursa pentru fotoliul de președinte al Republicii Moldova. Potrivit unui mesaj, plasat pe pagina de Facebook a politicianului, el a fost anunțat că nu este admis în cursa prezidențială, deoarece grupul său de inițiativă nu ar fi prezentat minimumul de 15 000 de semnături colectate din 18 unități teritorial – administrative, scrie radiochisinau.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?