Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Novac și Popșoi s-au luat la bătaie în timpul unei emisiuni TV (VIDEO)

10 iun. 2020,, 07:30   Politică
6433 6

Scandal și bătaie în pauza emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8. Imaginile nu au apărut în emisie directă, dar cu siguranță postul de televiziune le deține și cel mai probabil le va difuza, transmite Telegraph.md, cu referire la ZdG.

După un schimb de replici, imediat după ce s-a pornit publicitatea, deputatul socialist Grigore Novac l-a lovit pe colegul său de Parlament, Mihai Popșoi, de la PAS. Ultimul ar fi replicat cu o palmă și a chemat poliția.

Spiritele s-au calmat, iar la finalul emisiunii, Novac a spus că nu regretă că l-a lovit și că astfel vor păți toți cei care vor implica în dezbateri numele rudelor sale. De cealaltă parte, Popșoi a anunțat că a retras chemarea pe care a făcut-o la poliție. Asta pentru că Grigore Novac beneficiază de imunitate.”Dacă nu ar fi avut imunitate, ar fi avut minte”, a încheiat deputatul PAS.

Pe de altă parte internauții au criticat acțiunile atît a deputatului PAS, cît și a prezentatoarei TV8, spunînd că orice bărbat este gata să sară la bătaie atunci cînd își apără familia.

”Familia, e ceva sfînt. Cînd cineva agresează membrii familiei, inclusiv verbal, orice bărbat care are ceva demnitate, îl pune la punct pe agresor”, scrie un internaut.


Alții spun că este regretabil faptul că în studiou, Popșoi a preferat să se lase apărat de o femeie, cînd de fapt totul ar fi trebui să arate cu totul invers.

”Și femeilor le place cînd bărbații le apără, inclusiv cu pumnul. Doar Mihai Popșoi a fost apărat aseară de o doamnă. Din imagini se vede că realizatoarea a sărit cu pieptul în apărarea lui Popșio, dar n-a reacționat deloc cînd Popșoi a vrut să-i dea răspuns lui Novac”, mai scriu internauții.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?