X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Noi remanieri în Guvern? Recean: „În trei luni vedem performanțele, revizuim și mergem înainte”

20 iul. 2023,, 16:52   Politică
3952 1

Premierul Dorin Recean spune că schimbările din garnitura guvernamentală nu reprezintă o tragedie. Acesta a dat de înțeles că în trei luni, proaspeții miniștri care au ocupat fotoliile la Educație, Infrastructură și Afaceri Interne vor fi supuși evaluării și în funcție de performanțele înregistrate, se va decide formula ulterioară de activitate. Dorin Recean a mai spus joi presei, că Guvernul este un organ viu, care are nevoie de schimbări.

„Cabinetul de Miniștri este un organ viu și cînd simțim că putem să îmbunătățim dinamica implementării proiectelor, nu este nicio tragedie, se fac schimbările, mergem înainte, în trei luni revizuim, vedem care este performanța și decidem cum mergem înainte”, a declarat premierul Recean, transmite tv8.

Premierul a mai spus că așteaptă rezultate de la toată echipa guvernamentală.

„Trebuie să fie clar un lucru, noi avem nevoie de rezultate, acum orice fotoliul de prim-ministru, miniștri este foarte fluid, mergem înainte, am trasat clar obiectivele am pus niște limite și mergem înainte”, a conchis premierul.

Reamintim că pe 14 iulie, prim-ministrul Dorin Recean a anunțat că trei miniștri din actuala garnitură guvernamentală au depus cererile de demisie. Este vorba despre ministra de Interne, Ana Revenco, ministrul Educației, Anatolie Topală, și ministra Infrastructurii, Lilia Dabija. Ulterior, președinta Maia Sandu a semnat decretele privind demisia acestora. Fotoliile lor au fost preluate de Adrian Efros la MAI, Andrei Spînu la Ministerul Infrastructurii și Dan Perciun la Ministerul Educației.

0
0
0
0
20

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?