Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4036

Năstase, despre protestul din București

11 aug. 2018,, 14:29   Politică
4608 3

Intervenția instituțiilor statului împotriva românilor pașnici, civilizați, veniți în Piața Victoriei din București de pretutindeni, din Diasporă și de Acasă, a fost nu doar disproporționată, ci și total nejustificată și irațională.

A fost de fapt o execuție publică a democrației, de către o guvernare profund antieuropeană. Iar pentru asemenea crime demisia e insuficientă într-un stat european, susține liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

„Am urmărit îngrozit scenele de violență din Piața Victoriei, din seara zilei de 10 august, fiind cu sufletul alături de protestatarii pașnici, printre ei și colegiii mei de la Platforma Demnitate și Adevăr”, a spus Andrei Năstase.

Potrivit lui Andrei Năstase, ca și la mitingul din România, la 26 august, cetățenii moldoveni din diasporă urmează să se alăture în număr mare la protestul nostru de la Chișinău.

„Fac apel la reprezentanții instituțiilor internaționale, a mass-media autohtone și internaționale de a monitoriza de la fața locului acțiunile noastre de protest pașnic, civilizat, democratic”, a conchis Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?