X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Moldova va beneficia de sprijinul partenerilor externi. Președintele spune cînd va avea loc platforma

16 aug. 2023,, 11:59   Politică
2829 0

Pe 17 octombrie, la Chișinău va avea loc o ședință a partenerilor externi pe Platforma de Sprijin pentru Republica Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi de președintele Maia Sandu, la reuniunea ambasadorilor.

“Probabil cunoașteți că vom discuta cu partenerii noștri de dezvoltare pe platforma de sprijin pentru Moldova pe 17 octombrie, la Chișinău. Vom discuta despre necesitățile pe care le avem de ajutor extern și evident, rolul dumneavoastră în continuare rămîne să prom>ovați comerțul și să promovați țara noastră ca o destinație sigură pentru investiții străine de calitate. Doar dezvoltînd economia, doar susținînd exportatorii, producătorii noștri vom avea resursele necesare ca să putem asigura rezolvarea tuturor problemelor cu care se confruntă Republica Moldova și cetățenii ei”, a precizat șeful statului, comunică moldpres.

La reuniune președintele a trecut în reviste realizările pe domeniul politicii externe din ultimul an și a trasat patru priorități pentru anul curent.

Platforma de Sprijin pentru Republica Moldova a fost creată, urmare a izbucnirii războiului din Ucraina, la inițiativa României, Germaniei și Franței.

4
3
0
1
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?