X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4035

Miniștrii demiși s-au ales deja cu funcții noi

16 mar. 2020,, 16:18   Politică
5141 1

Trei dintre miniștri, care astăzi și-au pierdut funcțiile odată cu semnarea Acordului dintre PSRM – PD, nu au fost șomeri nici măcar pentru o oră. Corneliu Popovici, Aureliu Ciocoi și Victor Gaiciuc revin alături de președintele Igor Dodon.

„Am semnat decrete privind numirea a trei consilieri ai președintelui R. Moldova. Este vorba despre dl. Corneliu Popovici, consilier în domeniul educației, culturii și cercetării; dl. Aureliu Ciocoi, consilier în domeniul politicii externe, și dl. Victor Gaiciuc, consilier în domeniul apărării şi securităţii naţionale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate. Le-am mulțumit tuturor pentru activitatea desfășurată în funcțiile de miniștri și i-am felicitat cu prilejul revenirii în echipa prezidențială. Mi-am exprimat convingerea că și pe viitor își vor depune eforturile în îndeplinirea cu succes a sarcinilor responsabile care le revin”, a comunicat Dodon.

De menționat că în locul lui Corneliu Popovici, în fruntea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, a fost numit Igor Șarov (PD). Fostul șef al IGP, Alexandru Pînzari, a fost numit în fruntea Ministerului Apărării, în locul lui Victor Gaiciuc. De asemenea, la șefia Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene a fost învestit Oleg Țulea, în locul lui Aureliu Ciocoi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?