Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Ministerul de Externe vine cu precizări despre accidentul rutier din Polonia

24 aug. 2023,, 08:36   Politică
5207 0

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova la Varșovia, s-a autosesizat în legătură cu producerea a unui accident rutier cu implicarea unui autocar în care se aflau cetățeni moldoveni.

Potrivit autorităților poloneze, accidentul s-a produs pe traseul S-17, în aproprierea localității Gorzno, Polonia. În urma accidentului, 10 cetățeni ai țării noastre au fost răniți. Cauzele producerii accidentului se stabilesc de autoritățile competente, notează Noi.md.

Persoanele rănite au fost transportate la cele mai apropiate spitale unde li s-a acordat asistența medicală necesară. Viața cetățenilor este în afara oricărui pericol.

Ambasada țării noastre la Varșovia este în contact cu autoritățile locale, fiind disponibilă să întreprindă toate acțiunile consulare care se impun.

Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamitați naturale, alte situații de excepții, cetățenii moldoveni pot apela la Linia telefonică de urgență: +48 517 666 387. La acest numar nu se fac programari și nu se ofera informații de ordin consular.

1
1
0
8
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?