Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Mesajul lui Sturza către noua majoritate parlamentară

26 iul. 2021,, 10:52   Politică
4593 4

„Răbdați și avansați! Unica șansă – doar în sus!” – este mesajul ex-premierului Ion Sturza către noua majoritate parlamentară, formată din 63 de deputați PAS.

Sturza le spune că astăzi vor împărți funcții, dar de mîine se începe rutina și trebuie să se aștepte că în loc de urale vor urma urlete și înjurături.

„Doar în sus. Viața m-a învățat un lucru – dacă te oprești din ascensiune, cazi. Des, fără multe șanse de a recupera ceva. Astăzi este ultima zi de sărbătoare și euforie – avem parlament nou. Împărțim funcții, birouri, automobile, bodyguarzi, atribuții. Mîine se începe rutina. Și decontul. Fără pauză. În loc de venerație și urale – urlete și înjurături. Primii vor fi „ai noștri”. Aveți tot – președinție, parlament, guvern. Suport popular și simpatia prietenilor din afară. În patru ani, puțin ce o să mai rămînă din aceste lucruri. Aceasta e logica succesului (mare) în politică. În Moldova nu sînt iubiți învingătorii.

Dar unde sînt iubiți ei?

Da, răbdați și avansați! Unica șansă – doar în sus! Așa că puneți „autopilotul” și faceți ce ați promis – o Moldovă puțin mai bună și fără de (mulți) hoți. Să vă ajute Dumnezeu!”, a scris Sturza pe pagina sa de Facebook.


Luni, 26 iulie, are loc ședința de constituire a Parlamentului. În actualul Legislativ, în urma alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie au acces trei formațiuni politice: PAS – 63 de mandate; Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor – 32 de mandate și Partidul Șor – 6 mandate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?