Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Matvienko: „Dorim forțelor cu adevărat pro-moldoveneşti să vină la putere în Moldova"

31 ian. 2019,, 15:35   Politică
2309 0

În cadrul întrevederii cu președintele moldovean Igor Dodon, președintele Consiliului Federației al FR, Valentina Matvienko, și-a exprimat speranța pentru dezvoltarea unei cooperări constructive între cele două țări și i-a dorit şefului statului ca „forțe cu adevărat pro-moldovenești să ajungă la putere în rezultatul alegerilor parlamentare din țară, transmite Noi.md.

„Acum există o perioadă politică tensionată în Moldova, au loc pregătirile pentru alegerile parlamentare, care se vor desfășura foarte curînd. Dorim ca cetățenii Moldovei să-și facă alegerea în favoarea consolidării suveranității Moldovei și statalității sale, astfel ca puterea în ţară să revină forțelor cu adevărat pro-moldovenești, care se îngrijesc de propriul popor, de propria ţară. Şi sperăm la o dezvoltare constructivă a relațiilor noastre", a declarat Valentina Matvienko la întrevederea cu Igor Dodon, care a avut loc în incinta Consiliului Federației.

Potrivit TASS, președintele Consiliului Federației al FR a confirmat interesul pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale comercial-economice şi umanitare reciproc avantajoase.

„Ne propunem să păstrăm toate lucrurile bune care ne-au unit şi ne unesc popoarele. Știm că situația politică nu este simplă, dar dvs. personal depuneți multe eforturi în interesul propriului popor, pentru dezvoltarea relațiilor ruso-moldovenești", a spus Valentina Matvienko.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?