X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Maia Sandu: „M-am bucurat să-l revăd în Moldova pe Președintele Franței, Emmanuel Macron”

1 iun. 2023,, 13:34   Politică
2398 0

La summitul Comunității Politice Europene, Președinta Maia Sandu i-a mulțumit Președintelui Franței, Emmanuel Macron, pentru susținere și prezență.

„M-am bucurat să-l revăd în Moldova pe Președintele Franței, Emmanuel Macron, în cadrul summitului Comunității Politice Europene, găzduit de țara noastră. I-am mulțumit pentru inițiativa de a crea această platformă de dialog, atît de necesară în timpurile prin care trece întreaga Europă. Țările europene trebuie să lucreze mai strîns ca niciodată, pentru a opri războiul dus de Rusia în Ucraina și a restabili pacea pe continent”, a spus șefa statului.

Președinta a mai menționat că: „În efortul de aderare la Uniunea Europeană, țara noastră se bucură de sprijin și solidaritate fără precedent din partea Franței, fapt pentru care i-am mulțumit încă odată Președintelui Macron. Moldova va valorifica acest sprijin pentru a contribui la întărirea democrației în blocul comunitar și în vecinătatea acestuia. Moldova este Europa și vom demonstra aceasta prin reforme concrete”.

5
0
0
0
15

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?