Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Maia Sandu a discutat despre referendumul de aderare la UE cu oamenii de cultură

15 feb. 22:42   Politică
4050 1

O nouă rundă de discuții despre referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană. Președinta Maia Sandu s-a întîlnit astăzi cu un grup de jurnaliști din domeniul culturii, critici literari și conducători ai mai multor instituții culturale.

Șefa statului a remarcat rolul important pe care îl au oamenii de cultură la promovarea valorilor naționale și a celor europene și necesitatea consolidării sprijinului popular pentru calea europeană a țării noastre, transmite Moldova1.

Totodată, Maia Sandu a subliniat importanța unei informări și unei comunicări corecte despre UE în fiecare comunitate, asta demonstrînd unitatea și sprijinul întregii societăți pentru proiectul de integrare europeană.

Consultările pe subiectul referendumului vor continua cu reprezentanții diferitor comunități și grupuri din societate.

Amintim că preșdinta Maia Sandu a declarat că organizarea alegerilor prezidențiale și a referendumului va avea loc în aceeași zi, deoarece la scrutinul prezidențial participă cel mai mare număr de alegători. Șefa statului a precizat că decizia de a organiza referendumul va defini soarta țării pentru mulți ani înainte.

5
1
0
0
50

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?