Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Lupta împotriva dezinformării, discutată la Președinție

16 oct. 2023,, 15:30   Politică
2270 1

Echipa prezidențială a discutat despre eforturile comune în contracararea dezinformării cu partenerii germani, în contextul creării Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării.

Șeful de cabinet al Președintei Maia Sandu, Adrian Băluțel și consiliera pentru afaceri externe și comunicare strategică, Olga Roșca, au avut o întrevedere cu Excelența Sa, Margret Uebber, Ambasadoarea Germaniei la Chișinău, Claudia Hermes, Directoarea de țară a Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și managera de proiect, Martina Karaparusheva. Discuțiile au avut loc în contextul lansării unui nou proiect al GIZ în Moldova - ,,Info Trust Alliance”, finanțat de Ministerul Federal al Afacerilor Externe.

În contextul provocărilor de securitate din regiune și a atacurilor hibride asupra Republicii Moldova, proiectul ,,Info Trust Alliance” va sprijini instituțiile partenere la asigurarea securității informaționale a cetățenilor. În cadrul discuțiilor, a fost reiterat faptul că acest nou angajament reafirmă parteneriatul moldo-german puternic și viziunea comună pentru o Moldova mai rezistentă.

5
0
0
2
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?