Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Lilia Dabija deschide parantezele privind Air Moldova și taxa de 9 euro

26 apr. 2023,, 12:28   Politică
2509 0

Autoritățile statului încă „sînt în căutare de propuneri” pentru revizuirea taxei de 9 euro, percepută de Aeroport la fiecare pasager. În acest sens a fost format un grup de lucru.

Precizările au fost făcute de către ministra Infrastructurii, Lilia Dabija, în cadrul unei conferințe de presă, unde a mai menționat că detalii despre soluțiile stabilite vor fi anunțate în curînd, transmite Noi.md cu referire la tv8.md

„Ne îngrijim în cadrul unui grup de lucru să intervenim cu anumite propuneri, pe care le vom anunța în ceea ce urmează”, a subliniat Lilia Dabija.

La începutul lunii aprilie, premierul Dorin Recean a cerut ministrei Infrastructurii, Lilia Dabija, și șefului Agenției Servicii Publice (APP), Alexandru Musteață, ca într-o lună să rezolve problema taxei de 9 euro și să facă un plan de dezvoltare a aeroportului. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței Guvernului.

„Aeroportul a revenit în gestiunea statului, cu sînge, așa cum a fost, dar a revenit. Vreau să-i rog pe ministra Dabija și directorul APPsă aibă control personal asupra proceselor din Aeroport.Trebuie să facem ordine, de aceea vă rog să faceți un plan de dezvoltare a aeroportului. Îl așteptăm în maximum o lună”, a declarat atunci premierul.


Totodată, Dorin Recean a cerut reducerea taxei de 9 euro într-un termen restrîns.

2
3
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?