Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Liderul BECS optimist: Sînt sigur că vom obține un scor bun

11 iul. 2021,, 21:12   Politică
2771 4

Liderul Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon este optimist și spun că este sigur că formațiunea sa a luat un scor bun în cadrul acestor alegeri parlamentare anticipate.

”Dragi concetățeni vreau să vă mulțumesc pentru participarea foarte activă în scrutinul electoral de astăzi. Sincer după atîtea discuții, crize politice, mă temeam că oamenii nu o să iasă la vot. Dar cetățenii au fost chiar mai activi decît în turul I la Prezidențiale. Vreau să vă mulțumesc că ați crezut că se pot delega oameni demni în Parlamentul RM. Vreau să vă mulțumesc colegilor mei din teritoriul, activiștilor care au lucrat foarte mult în această campanie electorală. Din calculele noastre și evidența internă avem și rezultate pe măsură. BECS va înregistra rezultate foarte bune. Vreau să mulțumesc PCRM cu care am creat o echipă și în mai puțin de două luni am reușit să muncim ca o echipă adevărată, o echiă unită. Eu sper foarte mult că și după ziua de mîine noi stimați colegi vom munci cot la cot în Parlamentul RM”, a declarat Dodon.

Totodată acesta a spus că începînd cu ziua de mîine, pentru Republica Moldova va începe o nouă etapă în RM.

”Eu vreau să vin cu un mesaj către toți deputații care vor fi aleși: Noi nu trebuie să admitem alte crize politice, oamenii astăzi au ieșit masiv la vot și au votat pentru noi. Există probabilitatea că va fi un parlament doar cu două partide. Ar trebui să fie o perioadă de stabilitate. Gata alegerile au trecut, am tras linia s-a terminat cu războaiele, acum noi acumulăm toate încălcările care au fost înregistrate, dar haide-ți să fim responsabili. Așteptăm rezultatele care vor veni, știu că s-au făcut careva măsurări”, a mai declarat Dodon.

Reamintim că astăzi în R. Moldova au avut loc alegeri parlamentare anticipate. La ora 21:00 toate secțiile de votare din țară s-au închis, au rămas deschise doar cele din afara țării. Potrivit informațiilor CEC, pînă la această oră, au votat 1 466 100 de moldoveni sau peste 48,12% din populație.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?