X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Filat - despre Năstase: "El are potențial. Este un luptător!"

9 oct. 2020,, 11:15   Politică
5055 3

Liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, are perspective bune. El are potențial, este un luptător!

Această opinie îi aparține fostului prim-ministru și președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vladimir Filat, exprimată într-un interviu acordat unui post de televiziune, transmite Noi.md.

"Nu trebuie neapărat să-i privim perspectivele, reieșind doar din alegerile prezidențiale. El este, din păcate, un exemplu al situației în care cineva luptă, riscă totul și nu o zi sau două, iar de rezultate se folosesc alții. Foarte des se întîmplă exact așa cum se spune, că revoluția o fac romanticii, iar de fructele sale se folosesc alții...Năstase are potențial, este un luptător! Cred că are planuri nu pentru un an, ci pentru o perioadă lungă de timp. El este tînăr, este la începutul carierei sale", a subliniat Vladimir Filat.

"La noi politica este percepută ca un proces electoral, iar politica este un proces în care există etape care se numesc electorale. Iar el e permanent. Alegeri sînt locale, parlamentare, prezidențiale etc. Dar acesta este un process politic, el continua și după alegeri. Nu înțeleg. Acum avem o situație, așa cum a scris odată marele Shakespeare: To be, or not to be ("a fi sau a nu fi, asta e întrebarea...”). Iar acest lucru nu este corect. Pentru că acestea sînt alegeri. Da, alegeri importante, dar după aceste alegeri trebuie să trăim, trebuie să lucrăm împreună și să rezolvăm probleme foarte profunde și importante. Și nu trebuie să facem acum o luptă nu pentru viață, ci pentru moarte", a subliniat fostul premier și liderul PLDM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?