X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Eforturi comune pentru succesul Planului "Construim Moldova Europeană"

10 iul. 2023,, 16:45   Politică
2806 1

Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) menționează că va depune eforturi ca Planul Național „Construim Moldova Europeană” să fie realizat cu succes.

Guvernul Republicii Moldova a prezentat Planul Național „Construim Moldova Europeană”, care prevede 20 de acțiuni prioritare, ce vor fi implementate de către echipa guvernamentală pentru a construi o Moldovă europeană, transmite Noi.md.

"Știm cît de important este să avem drumuri de calitate pentru a facilita transportul rapid și sigur, pentru a conecta comunitățile și pentru a îmbunătăți infrastructura țării noastre. Astfel, cu suportul Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale vom depune toate eforturile ca, pas cu pas, proiect cu proiect să asigurăm o rețea rutieră modernă și fiabilă, pentru a crește siguranța și confortul la trafic.

Misiunea Guvernului este și misiunea noastră! Angajamentul nostru ferm este de a transforma Moldova într-o țară europeană, cu infrastructură rutieră de înaltă calitate, aliniată la standardele europene, cu un mediu de transport sigur și eficient pentru cetățenii noștri", se arată în comunicatul ASD.

Amintim că Misiunea Guvernului în cadrul Planului Național "Construim Moldova Europeană" este să modernizeze localitățile, să garanteze securitatea cetățenilor, să contribuie la creșterea veniturilor și crearea de locuri de muncă bine plătite.

1
0
0
0
15

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?