X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Dorin Recean: „Independența înseamnă să ne stăpînim și să ne guvernăm propriul destin”

27 aug. 2023,, 09:45   Politică
1015 0

Premierul Dorin Recean susține că independența Republicii Moldova înseamnă „să ne stăpînim și să ne guvernăm propriul destin, să luăm deciziile politice și economice suverane în interesele prosperității noastre”. Potrivit lui Recean, astăzi – la 32 de ani de independență, țara noastră privește viitorul cu încredere, „știind că fiecare pas pe care îl facem aduce Moldova mai aproape de visul nostru – o țară europeană dezvoltată cu cetățeni prosperi”.

„Dragi oameni, azi privim cu recunoștință la calea pe care am parcurs-o împreună ca națiune. Independența noastră nu se rezumă doar la evenimentele trecute, ea se reflectă în fiecare om harnic, în fiecare efort depus pentru a construi o Moldovă mai puternică și mai dezvoltată. Sărbătorim Moldova prin oamenii noștri, oameni care cu dăruire contribuie la dezvoltarea țării. sînt mîndru să văd cum spiritul nostru de comunitate și curajul fiecăruia din noi se reflectă în succesul nostru”, a menționat Recean, transmite newsmaker.

El a adăugat că „azi celebrăm Independența, ea înseamnă să ne stăpînim și să ne guvernăm propriul destin, să luăm deciziile politice și economice suverane în interesele prosperității noastre”.

„Independența înseamnă libertatea de a ne construi propriul viitor. Azi, la 32 de ani de independență, privim viitorul cu încredere știind că fiecare pas pe care îl facem aduce Moldova mai aproape de visul nostru – o țară europeană dezvoltată cu cetățeni prosperi. La mulți ani Republica Moldova! La mulți ani Oameni harnici!”, a conchis premierul.

0
0
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?