X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Dorin Recean, cu ziare și pliante PAS

17 iul. 2023,, 08:15   Politică
3023 0

Cu o zi în urmă, a început campania „PAS la Raport” în cadrul căreia membrii formațiunii vorbesc cu cetățenii din toate raioanele țării despre ce au făcut timp de 2 ani în care s-au aflat la guvernare.

Duminică, 16 iulie curent, a fost zărit și premierul Dorin Recean cu ziare și pliante de partid. Imaginile distribuite pe rețelele sociale au trezit nedumerire în contextul în care el nu este membru al echipei politice.

Potrivit unui comunicat de presă al PAS, explicația ar fi următoarea: „premierul Dorin Recean s-a alăturat campaniei PAS la Raport în raionul Cimișlia, unde a vorbit cu oamenii despre eforturile Guvernului de a crește economia țării”.

Amintim că, la 11 iulie 2023, s-au împlinit 2 ani de guvernare PAS. Și în cadrul conferinței de prezentarea a raportului, Dorin Recean a luat cuvînt, declarînd că: „Guvernul este focusat pe dezvoltare economică, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.


Vom susține inițiativele din sfera publică și privată care să creeze locuri de muncă, să crească productivitatea, iar în felul acesta să crească și salariile, să crească și contribuțiile la stat pentru ca să putem finanța programele educaționale, sociale, culturale”.

0
0
0
2
25

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?