X 
Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4006

Doi miniștri noi în Guvern: Alaiba și Iordanov au depus jurămîntul

18 noi. 2022,, 09:29   Politică
1854 0

Dumitru Alaiba, desemnat ministru al Economiei, și Rodica Iordanov - numită ministru al Mediului, au depus astăzi jurămîntul, în cadrul unei ceremonii la care au participat premierul Natalia Gavrilița și președintele Maia Sandu.

În cadrul discursului susținut cu prilejul învestirii în funcție a noilor miniștri, Maia Sandu a declarat că se așteaptă la măsuri curajoase și prompte. Demnitara le-a urat succes noilor membri ai cabinetului de miniștri.

"Domnule ministru Alaiba, sînt sigură că împărtășiți îngrijorările cu privire situația din domeniul economic. Știu că înțelegeți cât de important este rolul mediului de afaceri pentru nivelul de tari al populației, cît și pentru consolidarea democrației. Aștept acțiuni curajoase și prompte.

Doamna ministru Iordanov, vă cunosc ca pe un luptător înflăcărat pentru rezolvarea problemelor de mediu. Pentru a combate schimbările climatice și pentru asigurarea unui mediu sănătos avem nevoie de progres real în implementarea programului național de împădurire și în implementarea strategiei de management al deșeurilor. Sper să văd acest progres în curând. Vă urez succes", a spus Maia Sandu.

0
2
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?