Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Dodon a spus pe cine îl vede viitorul președinte al Republicii Moldova

27 mar. 09:45   Politică
5418 0

Igor Dodon susține că îl vede pe fostul procuror general, Alexandr Stoianoglo, candidat unic la prezidențiale, din partea mai multor partide de opoziție.

Conform lui, însă, discuții cu fostul funcționar și alte formațiuni la subiect nu au existat.

Declarațiile au fost făcute în studioul Exclusiv TV, socialistul menționînd că principalul obiectiv al opoziției la alegeri este să schimbe guvernarea. El a mai pronunțat și numele juristului Nicolae Eșanu, vorbind despre un potențial candidat unic.

„Știu toate discuțiile care au loc. Știu interpretările unor oponenți politic. (…) Eu nu am frustrările și egoismul că vreau să fiu candidat cu orice scop. Avem un scop clar, ca această guvernare să plece. (…) Discutăm cu două trei, patru partide discutăm. Căutăm un candidat unic. Nu ne-am dezis de candidatul unic. (…)

Candidat unic poate fi o persoană apolitică, Stoianoglo de exemplu. Nu am discutat cu nimeni, personal consider că Stoianoglo ar fi un candidat bun. Ne trebuie un președinte jurist, care cunoaște, respectă Constituția”, a puncta liderul socialiștilor din Moldova.


Ulterior, fostul președinte i s-a adresat lui Stoianoglo și a menționat că poate fi acuzat de lansarea zvonurilor. Acesta a reiterat că este doar opinia sa și că nu a discutat chestiunea cu ex-procurorul.

Alexandr Stoianoglo și Nicolae Eșanu nu au comentat deocamdată declarațiile lui Igor Dodon.

83
0
0
0
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?