X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Dumitru Diacov: "Alegerea unei alte persoane în funcția de președinte nu depinde de Maia Sandu"

19 mar. 06:30   Politică
6247 2

Președintele în exercițiu al Republicii Moldova, Maia Sandu, are șanse foarte reale de a cîștiga al doilea mandat de șef al statului.

O astfel de opinie a exprimat fostul președinte al Parlamentului, fostul președinte de onoare al Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii "Без галстуков cu Alexandru Stahurski" de la postul de televiziune N4, transmite Noi.md.

Potrivit lui, mult va depinde de modul în care va fi organizată campania electorală și dacă aceasta va ține cont de starea de spirit a tuturor oamenilor.

"Dacă se va menține calmul sau starea de spirit din republică va fi dusă pînă la baricade. Cred că Maia Sandu are șanse reale de a rămîne pentru un al doilea mandat", a declarat Dumitru Diacov.

El consideră că alegerea unei alte persoane în funcția de președinte nu depinde de Maia Sandu, ci de cum se va organiza cealaltă parte a spectrului politic, dacă vor ajunge la un acord, dacă vor fi uniți și vor desemna un singur candidat.


În opinia politicianului, cunoscînd obiceiurile clasei politice moldovenești, cel mai probabil acest lucru nu se va întîmpla.

Fostul președinte al parlamentului și fost președinte de onoare al Partidului Democrat din Moldova a remarcat că în opoziție sunt mulți oameni buni, din punctul său de vedere, competenți, dar problema este că atunci cînd vorbești cu ei separat, nu sînt probleme, dar cînd le spui: haideți cu toții împreună - nu se primește nimic.

7
1
1
5
60

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?