X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Despre ce a discutat Maia Sandu la București cu Klaus Iohannis

6 sep. 2023,, 15:20   Politică
3250 0

Maia Sandu, aflată în vizită oficială la București în cadrul Summitului Inițiativei celor 3 Mări, a avut o întrevedere cu omologul său român, Klaus Iohannis.

Discuțiile dintre cei doi oficiali au vizat progresul integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană, inclusiv deschiderea negocierilor de aderare și interconectările strategice.

Klaus Johannis a felicitat Republica Moldova pentru că a devenit stat participant asociat la Iniţiativa celor Trei Mări, notează Noi.md cu referire la mediafax.ro.

„Foarte bună discuție cu Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, în marja Summitului Inițiativei celor 3 Mări privind progresul integrării în UE, inclusiv deschiderea negocierilor de aderare și interconectările strategice. Am felicitat Republica Moldova pentru că a devenit stat participant asociat I3M”, se arată în mesajul transmis pe platforma X de Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a găzduit miercuri, la Palatul Cotroceni, cea de-a opta ediție a summitului Inițiativei celor Trei Mări. Este al doilea astfel de summit pe care România îl organizează, după cel din 2018.


Presa de peste Prut a remarcat că vizita de astăzi a Maiei Sandu la București este a treia în doar într-un an. Liderul de la Cotroceni, Klaus Johannis a spus că România va ajuta Republica Moldova oricît este nevoie.

6
0
0
0
27

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?