Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Deputați: Prin învestirea Executivului de la Comrat, Ilan Șor și-a instaurat oficial influența în regiune

25 sep. 2023,, 09:29   Politică
2849 1

Prin învestirea Executivului de la Comrat, Ilan Șor și-a instaurat oficial influența în regiune. Cel puțin asta cred mai mulți deputați din Parlamentul Republicii Moldova.

„Eu continui să spun că acolo avem o grupare criminal organizată și această grupare are suportul Federației Ruse, serviciilor secrete ruse în încercarea de a destabiliza situația politică din Republica Moldova. Nimic nou, din păcate, e o continuare”, a declarat președintele Parlamentului, Igor Grosu, transmite Noi.mdcu referire la Tv8.md.

„Ați văzut acea deplasare a domnului Constantinov, împreună cu prim vicele și vicele, la Tel Aviv Am văzut că se regăsesc în garnitura de vîrf ceea ce denotă încă o dată că a fost o înțelegere. Practic, prin această alegere a Executivului, a avut loc șorizarea parțială a Găgăuziei”, consideră deputatul BCS, Grigore Novac.

„A fost interesant de urmărit mersul negocierilor dintre Adunarea Populară și bașcanul ilegal ales, deoarece reprezintă o grupare criminal organizată, respectiv eu cred că ei s-au găsit unii pe alții”, a spus deputatul PAS, Adrian Belîi.

8
1
0
3
30

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?