Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Deputat PAS: „Nu a fost vorba despre demisia Guvernului”

15 noi. 2022,, 07:29   Politică
2377 0

Deputatul PAS Vitalie Jacot a dat de înțeles că, în cadrul ședinței nocturne de duminică, 13 noiembrie, de la Președinție, au fost discutate posibile remanieri guvernamentale, însă nu este vorba despre demisia întregului Guvern.

Potrivit parlamentarului, sînt întrebări la unii miniștri. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Новая неделя”, de la TV8.

„În cadrul ședinței am vorbit în primul rînd despre situația în sectorul energetic. Ce ține de demiterea întregului Guvern nu poate să zică că nu, dar nici să răspundă da nu e corect. Așa aspecte noi analizăm mereu. ai exact discutăm eficiența unor ministere, departamente. Despre asta discutăm mereu. De asemenea, discutăm despre eficiența miniștrilor, a șefilor de departamente. Asta s-a discutat și de această dată. De fapt, ședința trebuia să aibă loc mai devreme, însă și așa avea să se rețină pînă tîrziu. S-au discutat despre unele candidaturi. Nu este vorba despre demisia Guvernului, sînt întrebări la activitatea unor miniștri”, a spus Vitalie Jacot.

Reamintim că mai mulți membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate s-au adunat în seara zilei de duminică, 13 noiembrie, într-o ședință la Președinție.

0
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?