Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4013

Deputat PAS, despre reținerea foștilor parlamentari: "Vreau să văd o finalitate"

4 feb. 2022,, 11:15   Politică
11226 3

Reținerea celor 5 din cei 13 foști deputați, cercetați pentru îmbogățire ilicită, a fost o acțiune în favoarea statului de drept și a cetățenilor Republicii Moldova. De această părere este deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Vasile Grădinaru.

Fiind invitat în cadrul unei emisiuni TV, deputatul a declarat că infracțiunea pentru care sunt cercetați ex-deputații este o infracțiune economică ce prevede o discrepanță destul de mare între veniturile declarate de către aceștia, ba mai mult a declarat că, după părerea sa, materialele care au stat la baza acțiunilor de percheziție denotă faptul că dosarul în care sunt vizați foștii parlamentari „este un dosar cusut cu ață albă”, transmite Noi.md cu referire la safenews.md.

„Beneficiari sunt cetățenii Republicii Moldova și statul de drept, eu o să fiu mai rezervat în a mă bucura, pentru că întotdeauna rezultatele unor asemenea acțiuni se văd în timp și anume atunci cînd este decizia definitivă și irevocabilă a instanței de judecată. Dacă s-au întreprins asemenea acțiuni procesuale, eu bănuiesc că au fost mai multe fapte rezonabile și anumite informații suplimentare care au stat la baza acestor lucruri. Eu vreau să văd finalitatea și condamnări”, a precizat deputatul.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?