X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4021

Declarație: ”Maia Sandu a refuzat dezbaterile electorale pentru că nu are ce spune”

9 noi. 2020,, 16:52   Politică
6458 8

Deputatul PSRM Nicolae Pascaru este de părere că Maia Sandu a refuzat să participe la dezbaterile electorale, la îndrumarea consilierilor săi, din frica de a nu pierde.

Parlamentarul afirmă că o țară întreagă a așteptat duelul final dintre Sandu și Dodon, iar acum oamenii se vor declara dezamăgiți.

„Campania electorală a Maiei Sandu e alcătuită dintr-un protest isteric. Încearcă să-și ridice ratingul nu prin proiecte concrete sau cu un program normal, paradoxul este că Maia Sandu real nu are un program. Cînd întrebi pe cineva de ce votează Sandu, el va spune: - pentru că este împotriva lui Dodon, dar în capul lor este doar "zombarea" și atît.

Președintele Dodon are un program amplu, în care este prevăzută prelungirea proiectelor deja lansate, cu rezultate concrete: politica externă echilibrată, pachetul social pentru oameni, majorarea salariilor, investițiile, tehno-parcurile. El are un program strategic pentru țară, programul ăsta l-a demonstrat în perioada de conducere și noi mergem mai departe cu acest program. Politica Maiei Sandu este compusă din falsuri. În general ea nu are ce să spună, în cadrul unei confruntări față în față. Maia Sandu, avînd o campanie deocheată, se teme se iasă pentru că va arăta ca un politician exotic, nu are ce propune și nu are ce spune”, a argumentat Pascaru.

Potrivit lui, oamenii trebuie să înțeleagă că de fapt Igor Dodon nu se confruntă cu Maia Sandu, dar cu specialiștii în tehnologii politice finanțați de Soros.


„Sandu este un politician care a ratat șansa data trecută, nu a putut să-și argumenteze poziția și acum, din frică, a fost sfătuită de consilierii săi să nu iasă să arate nivelul de pregătire foarte slab. Oamenii trebuie să înțeleagă că Dodon nu se confurntă cu Sandu, dar cu sutele de specialiști în tehnologii politice de la Soros, ea este o jucărie politică, fără vocație, dar în spatele ei stă mașinăria lui Soros, toate corporațiile și toate ONG-urile care vor destabilizare în R.Moldova”.

„Oamenii trebuie să se trezească, aceste zile sînt decisive. Mai ales vorbitorii de rusă care au votat pentru candidații pro-ruși trebuie să înțeleagă că asta este o stratagemă, o capcană pentru ei”, a concluzionat deputatul socialist.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?