Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Cum va afecta posibila alegere a lui Trump relațiile dintre SUA și Republica Moldova

7 apr. 10:20   Politică
3641 1

Posibila alegere a lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA ar putea avea un impact negativ asupra relațiilor viitoare dintre SUA și Republica Moldova și ar putea face ca actuala conducere de vîrf a țării noastre să nu mai fie binevenită la Washington.

O astfel de opinie a exprimat politologul, economistul și omul de afaceri, Serghei Banari, în cadrul emisiunii "По фактам cu Iulia Fedorova", transmite Noi.md.

El a menționat că nu este un secret faptul că în afara țării, Moldova este numită "Republica Soros", deoarece toți reprezentanții conducerii de vîrf a acesteia, poate cu excepția premierului Dorin Recean, sînt din partea Fundației Soros.

Serghei Banari a explicat că George Soros și Donald Trump sînt principalii dușmani geopolitici.

El a spus că Soros a investit zeci de milioane în mod oficial și sute de milioane în mod neoficial pentru a submina ratingul lui Trump în cadența sa din 2016 pînă în 2020. Iar fondurile lui Soros se numără printre principalii sponsori ai actualei campanii a lui Joe Biden împotriva lui Donald Trump.


"Cum credeți, oamenii care sînt exponenți direcți ai voinței lui Soros, cît de bineveniți vor fi la Casa Albă, în administrația lui Trump? Mie mi se pare că deloc. Respectiv, influența și sprijinul de acolo vor fi reduse la minimum", a declarat Serghei Banari.

35
6
0
0
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?