X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Ce le doresc moldovenilor deputații în anul care vine

30 dec. 2018,, 14:30   Politică
2459 0

Sănătate, pace în familie și încredere în viitorul țării - astfel de urări au formulat aleșii poporului pentru cetățenii moldoveni, în prag de Anul Nou. Intervievați de Noi.md, deputații s-au arătat încrezători că noul an va fi mai bun.

Ina Șupac, deputat PCRM

Le doresc tuturor cetățenilor, oriunde ar fi de sărbători, optimism, inspirație în tot ceea ce fac. Le doresc speranță în faptul că R.Moldova în anul 2019 - anul în care vom sărbători cei 660 de ani de la apariția statalității moldovenești, că într-adevăr țara noastră și cetățenii vor prospera și vom trăi într-o societate democratică, dar asta depinde și de curajul cetățenilor.

Lilian Carp, deputat PL

În primul rînd sănătate - este cel mai important lucru, să-i aibă pe cei mai dragi oameni alături de ei. Atunci cînd ai sănătate și ai lumea dragă alături de tine, lucrurile sînt mai bune. Din păcate, ultimul timp prea sîntem împrăștiați în toată lumea, iar sărbătorile de iarnă sînt o ocazie ca să fim toți împreună.


Vladimir Odnostalco, deputat PSRM

Vă doresc ca toate eforturile și angajamentele să Vă fie întotdeauna reuşite și fructuoase, să aveţi mereu în preajmă persoane apropiate, visele să Vi se împlinească, iar noul an 2019 să fie plin de noi victorii, evenimente luminoase și pline de bucurie, proiecte interesante și impresii fascinante! În februarie, 2019, se hotărăște destinul Patriei noastre – ne aşteaptă alegerile parlamentare. Pentru a obţine o victorie desăvîrşită vom avea nevoie de credință, de energie, de dedicație și de devotament față de ideea care va servi ca o garanție că toate intenţiile noastre îşi vor găsi realizarea.

Sergiu Sîrbu, deputat PDM

Mi-aș dori ca de sărbători să se reunească familiile, mai ales cei care a fost plecați. Pace, multă sănătate, pentru că e de neprețuit atunci cînd în familie toți sînt sănătoși. Toate visele, scopurile în anul nou să se împlinească. Le dorim la toți răbdare, perseverență, deoarece provocări cum le-am avut vor fi foarte multe. Aș dori sincer ca cetățenii să aibă încredere în viitorul R. Moldova, indiferent de cine va veni la putere, să continuăm să ne iubim patria.

Valeriu Ghilețchi, grupul PPEM

Biblia descrie nașterea lui Isus ca întruparea cuvîntului divin. Cuvîntul are o putere imensă, deseori subestimăm acest lucru, dar trebuie să recunoaștem că folosim această putere mai degrabă pentru a distruge în loc să construim, pentru a urî în loc să iubim, pentru a răni, în loc să vindecăm, pentru a condamna în loc să iertăm. Ceea ce-mi doresc de sărbători este să folosim puterea creatoare a cuvîntului pentru a aduce mai multă bunătate, dragoste, iertare, vindecare. Urez tuturor multă pace, bucurie și sănătate la aceste sărbători.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?