X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Ce invitație i-a făcut Arina Spătaru fugarului Șor

25 sep. 2023,, 16:42   Politică
4726 2

Președinta Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), Arina Spătaru, a venit cu o reacție, după ce politicianul fugar, Ilan Șor, a învinuit-o că ar i-ar fi „furat”, împreună cu Adrian Culai, secretarul general al ALDE, 1,45 milioane de dolari.

Fosta deputată, care a conlucrat cu organele de drept pentru a dejuca planul lui Șor de a prelua un partid pretins proeuropean, dar care să-i promoveze, de fapt, interesele, susține că banii primiți de Șor în acest scop au fost trimiși și documentați de Procuratură.

Spătaru îi sugerează lui Șor, care s-ar ascunde de justiția moldovenească în Israel, să revină în Moldova pentru a răspunde la întrebarea: „Unde-i miliardul?”.

„Domnul nostru Ilan Șor s-a trezit că nu-i ajunge un milion și ceva de dolari sau euro. Domnule Șor, veniți acasă, în Republica Moldova și povestiți procurorilor. Dvs. povestiți procurorilor unde-i miliardul, iar noi vă vom povesti unde-s ceilalți bani”, a declarat Arina Spătaru, notează Noi.md cu referire la newsmaker.

Președinta ALDE a denunțat mai multe atacuri la adresa membrilor formațiunii politice pe care o conduce și a sa personală, după dezvăluirile din 22 septembrie.


Amintim că potrivit dezvăluirilor Arinei Spătaru, aceasta a fost agent sub acoperire în investigația derulată în colaborare cu organele de drept în dosarul finanțării ilegale a partidelor politice de către gruparea criminală a lui Ilan Șor.

Arina Spătaru a mai spus că Ilan Șor s-ar „lăuda” că deține lista candidaților ALDE la funcția de primar, pentru alegerile din 5 noiembrie. Președinta formațiunii politice și-a îndemnat colegii să denunțe orice încercare de intimidare de către Șor și echipa sa la organele competente.

7
0
2
2
34

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?