Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Ce ar trebui să decidă adevărații patrioți la ședința extraordinară a Parlamentului

17 aug. 2023,, 12:54   Politică
2305 0

Adevărații patrioți care se gândesc cu adevărat la țară ar trebui să decidă la ședința extraordinară a Parlamentului chestiunile legate de suport pentru agricultori care vor falimenta în masă, precum și suport pentru familiile cu mulți copii și familiile social-vulnerabile care nu posibilitate să asigure copiilor strictul necesar pentru 1 septembrie.

Despre acest lucru a scris pe canalul său Telegram liderul Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon.

Potrivit lui, în schimb, deputații partidului de guvernămînt vor discuta repartizarea următorului împrumut, uzurparea în continuare a sistemului judiciar, în special, vor vota o lege prin care comisia de Pre-vetting nu va fi obligată să pună aplicare deciziile Curții Supreme de Justiție, ceea ce va duce la preluarea completă a puterii judecătorești.

”De, asemenea, vor completa instrumentul de falsificare a alegerilor locale, deoarece serviciile sociale vor fi scoase din subordinea autorităților locale și subordonate direct guvernului”, a scris Igor Dodon.

După cum s-a anunțat anterior, reprezentanții Asociației Forța Fermierilor organizează joi o întîlnire cu vicepremierul, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, pentru a discuta despre implementarea măsurilor de sprijinire a fermierilor. Rezultatele discuțiilor deocamdată nu se cunosc.


Anterior, guvernul a aprobat asistența acordată agricultorilor moldoveni. Este vorba despre regulamentul de repartizare a compensațiilor pentru agricultori care cultivă cereale și cei afectați de criză, precum și regulamentul privind livrarea motorinei fermierilor afectați de secetă anul trecut..

11
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?