Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Cavcaliuc își închide afacerea de la Londra

2 feb. 2022,, 11:55   Politică
3480 0

Căutat de autoritățile de la Chișinău, fostul șef al Poliției Republicii Moldova, Gheorghe Cavcaliuc și-a închis afacerea de la Londra.

O cerere în acest sens a fost depusă la autoritățile britanice la 2 luni și jumătate de cînd a înființat compania Success For You Limited, notează Noi.md cu referire la replicamedia.md.

Potrivit datelor registrului public al companiilor din Marea Britanie, la 18 noiembrie, 2021, Cavcaliuc a solicitat radierea companiei pe care a fondat-o la 1 septembrie 2021. În cerere nu se specifică motivul deciziei sale și doar se oferă asigurări legale că nu există temei pentru ca această companie să nu fie radiată, informează replicamedia.md.

Două săptămîni mai tîrziu, cererea fostului polițist a fost acceptată, iar potrivit deciziei autorităților britanice, decizia va intra în vigoare într-un termen de două luni. Asta în cazul în care nu vor apărea alte cauze obiective.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care fostul șef al Poliției și lider al Partidului PACE a decis să renunțe la această companie. În Registrul Companiilor Britanice, Cavcaliuc nu mai deține altă afacere sau companie.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?