X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Candu: "Deputații au declarat că au părăsit Pro Moldova din cauza creditelor"

10 dec. 2020,, 13:20   Politică
4146 2

Unii foști deputați ai Partidului Democrat, care s-au alăturat Pro Moldova, iar ulterior platformei parlamentare Pentru Moldova, părăsind partidul creat de Andrian Candu, susțin că au plecat din cauza datoriilor.

Liderul "Pro Moldova", de asemenea, a declarat că plecarea colegilor l-a afectat și recunoaște că, în unele situații, nu a avut dreptate, transmite point.md cu referire la agora.md.

"Există întotdeauna un calcul personal, un interes de echipă sau de țară. Din păcate, în ceea ce-i privește pe unii care au spus că au credite pe care trebuiau să le restituie și să se afle într-un partid cîștigător, îți pui multe semne de întrebări. Oricînd poți găsi scuze, dar, de fapt, se urmăresc alte obiective. Nu vom intra în detalii. Am fost și sînt afectat din cauza plecării colegilor. Plecarea colegilor mă afectează ca lider, ceea ce înseamnă că ceva nu este în regulă, înseamnă că eu undeva am greșit. Eu am o altă construcție, din punct de vedere emoțional. Eu niciodată nu învinuesc și nu ameninț", a spus Andrian Candu în cadrul emisiunii Punctul pe azi la TVR.

Amintim că Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur, Ruxanda Glavan, Corneliu Padnevici, Elena Bacalu și Gheorghe Brașovschi au părăsit Pro Moldova.

După plecarea lor, în Pro Moldova au rămas deputații Andrian Candu, liderul grupului, Vladimir Cebotari, Angel Agache, Vasile Bîtca, Efrosinia Grecu, Oleg Sîrbu și Ghenadie Verdeș.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?