X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Candu confirmă, în România, că majoritatea moldovenilor își doresc un stat independent

27 mar. 2018,, 13:12   Politică
6028 14

După ce a fost întrebat direct de președintele Camerei Deputaților despre unirea României cu Republica Moldova, președintele Parlamentului, Andrian Candu, pune punctul pe i.

Candu a lăsat să se înțeleagă că astăzi unirea nu este posibilă. „Dvs, în calitate de președinte al Parlamentului Republicii Moldova, ați susține acest obiectiv, unirea cu Romînia? Sau mai degrabă susțineți parcursul european?”, a fost întrebat Andrian Candu

„Există opinii diferite în Republica Moldova. Azi, majoritatea cetățenilor își doresc să aibă Republica Moldova ca stat independent”, a răspuns speakerul Parlamentului de la Chișinău.

Menționăm că, acum cîteva zile, colegul de partid al președintelui Parlamentului, Marian Lupu, a menționat că unirea nu se va produce niciodată.

Deputații din ambele Camere ale Parlamentului român au votat așa zisa „Declarația solemnă pentru celebrarea Unirii Basarabiei cu Țara Mamă, România de la 27 martie 1918”, în cadrul şedinţei solemnă a Parlamentului de la București și Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?