X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

BCS inițiază o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Recean

12 iul. 2023,, 14:28   Politică
3321 1

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va iniția demisia Guvernului Recean. Acest lucru a fost anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de către vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, conducătorul fracțiunii BCS, Vlad Batrîncea.

Comuniștii și socialiștii vor iniția o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Recean.

"Autoritățile nu-și dau seama în ce fel de țară trăiesc și sînt foarte departe de problemele reale.

Astăzi, Parlamentul RM nu reprezintă interesele cetățenilor, la fel ca și Guvernul Recean. Din acest motiv, inițiem și pregătim un vot de neîncredere împotriva Guvernului Recean. Considerăm că acest guvern trebuie să plece", a declarat vicepreședintele Parlamentului, deputatul BCS Vlad Batrîncea, transmite actualitati.md

El a precizat că proiectul moțiunii de cenzură va fi elaborat de către Blocul Comuniștilor și Socialiștilor cu implicarea partidelor extraparlamentare, a societății civile, precum și a reprezentanților administrațiilor locale.


"Considerăm că un vot de neîncredere și demisia guvernului este cea mai scurtă cale spre alegeri parlamentare anticipate", a spus Batrîncea.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, fracțiunea parlamentară a BCS a prezentat un raport alternativ privind activitatea guvernării PAS timp de doi ani.

29
0
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?