X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Andrei Spînu, despre revenirea sa la Guvern și din partea cui a venit propunerea

19 iul. 2023,, 16:02   Politică
3796 1

Premierul Dorin Recean a fost cel care i-a propus lui Andrei Spînu să revină la Guvern în calitate de ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Declarația a fost făcută jurnaliștilor de către Andrei Spînu.

Oficialul și-a motivat decizia de întoarcere în Executiv prin faptul că ministerul pe care îl conduce urmează să implementeze un șir de proiecte la nivel național, transmite Noi.md cu referire la radiomoldova.md

„Avem foarte multe lucruri de făcut la minister. sînt foarte multe șantiere care trebuie să ne asigurăm că vor fi realizate calitativ și în termen. De asta și am venit, să facem drumuri, apeducte, canalizații și terenuri de joacă pentru copii“, a menționat Andrei Spînu.

Totodată, Andrei Spînu a comentat criticile apărute în spațiul public după numirea sa în funcție, care se referă la modul în care a gestionat acesta Ministerul Infrastructurii în perioada cînd era ministru în Guvernul Gavrilița. Oficialul susține că învinuirile aduse se bazează pe „declarații mincinoase făcute de hoți și bandiți“ pentru a-i denigra imaginea.

Amintim că, vineri, premierul Dorin Recean a anunțat că trei miniștri din cabinetul său au demisionat. Era vorba despre Ana Revenco, de la Ministerul Afacerilor Interne, Anatolie Topală - Ministerul Educației și Cercetării, Lilia Dabija - Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.


Luni, noii miniștri au depus jurămîntul. Astfel, la șefia Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a revenit Andrei Spînu, ministru al Educației și Cercetării este Dan Perciun, iar portofoliul Ministerului Afacerilor Interne l-a preluat Adrian Efros.

0
0
0
1
23

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?