X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Ambasadorul Pascal Le Deunff susține că Franța rămîne mobilizată pentru R. Moldova

21 sep. 2021,, 16:15   Politică
1410 0

La încheierea mandatului său de Ambasador al Franței în R. Moldova, Pascal Le Deunff, afirmă într-un mesaj de rămas bun că „Franța va rămîne pe deplin mobilizată pentru a oferi R. Moldova șansa de a se dezvolta liber” transmite Noi.md cu referire la jurnalisit.md.

Diplomatul spune că în cei patru ani de mandat s-au realizat „împreună pași poztivi și constructivi în relațiile dintre Franța și R. Moldova”.

„Cooperarea politică bilaterală a revenit la cel mai înalt nivel, integrarea europeană a R. Moldova a progresat, Franța a lansat instrumente noi de cooperare în serviciul dezvoltării juste și durabile a Moldovei (…)”, afirmă ambasadorul în mesajul său.

La plecare, ambasadorul Pascal Le Deunff le mulțumește moldovenilor și îi felicită cu realizările înscrise.

„Vă sînt foarte recunoscător pentru primirea pe care mi-ați acordat-o și pentru tot sprijinul neprețuit pe care mi l-ați oferit în timpul aflării mele în Moldova. Vă urez toate cele bune în viitor. Aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!”, și-a încheiat mesajul ambasadorul Franței.


Acum cîteva zile, diplomatul francez a fost decorat de președintele Maia Sandu cu „Ordinul de Onoare”, iar vicepremierul Nicu Popescu, ministrul de Externe, l-a decorat pe Pascal Le Deunff cu medalia „Meritul diplomatic”, clasa întîi.

Pascal Le Deunff a preluat funcția de Ambasador al Franței în Moldova în data de 4 decembrie 2017.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?