Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4005

Alegeri: 46 de partide politice își pot înainta candidați în circumscripția Hîncești

2 ian. 2020,, 09:28   Politică
3736 0

CEC a dat publicităţii lista partidelor şi altor organizaţii social-politice, înregistrate de Agenția Servicii Publice, care au dreptul să participe la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020.

Astfel, 46 de formațiuni politice pot să-și înainteze candidați pentru funcția de deputat în în circumscripția uninominală nr. 38, municipiul Hîncești.

Anterior, CEC a aprobat și Regulamentul privind reflectarea campaniei electorale la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020, în mijloacele de informare în masă. Documentul are drept scop asigurarea reflectării echitabile, echilibrate şi imparţiale a campaniei electorale la alegerile parlamentare noi de către furnizorii de servicii media, promovarea libertăţii de exprimare şi pluralismului politic, stabilirea unor norme obligatorii pentru aplicarea acestor principii de către furnizorii de servicii media, pe de o parte, şi concurenţi electorali, pe de altă parte.

Menționăm că mandatul de deputat în circumscripția Hîncești a devenit după ce democratul Alexandru Botnari a renunțat în favoarea funcției de primar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?