Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

A anunțat greva foamei, dar și-a pierdut cunoștința și a ajuns la spital

8 iul. 2021,, 11:49   Politică
2793 1

Un membru al Partidului Regiunilor din Moldova, care anunțase greva foamei a fost preluat de ambulanță în dimineața de 8 iulie, după ce și-a pierdut cunoștința. Acesta și-a petrecut noaptea într-un cort, protestînd în fața Guvernului, împotriva restanțelor salariale ale angajaților Căii Ferate din Moldova.

Președintele Partidului Regiunilor, Alexandr Kalinin, a fost cel care a solicitat ambulanța, menționînd că bărbatul a suferit de un atac cerebral.

Manifestanții protestează pentru a doua zi consecutivă. Inițiativa aparține lui liderului PRM, Alexandr Kalinin, care în semn de susținere a oamenilor rămași fără salarii de atîta timp, a spus, într-o confefrință de presă, că își va instala un cort chiar în Piața Marii Adunări Naționale și va sta acolo, fără mîncare, pînă cînd autoritățile vot lua o decizie clară în cazul achitării salariilor pentru angajații de la CFM.

Politicianul a mai promis că va ieși zilnic în live pe rețelele de socializare pentru a ține la curent oamenii cu tot ce se întîmplă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?