Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4006

O bandă de Moși Craciuni l-a bătut pe un deputat ucrainean

15 dec. 2016,, 15:12   Externe
2491 0
Foto: lenta.ru

Trei necunoscuți în costume și măști de Moș Crăciun l-au bătut pe deputatul Consiliului regional Nikolaev din partea fracțiunii „Block Petra Poroșenko” Fiodor Barna, exclamînd, totodată, „La mulți ani!”. Acest fapt l-a comunicat joi, 15 decembrie, agenția de știri UNIAN.


Potrivit comunicatului, atacatorii i-au aplicat alesului al poporului lovituri cu baston în cap. În urma incidentului Barna s-a ales cu un traumatism cranian si și o plagă prin tăiere pe picior și a fost internat în spital. Atacul a avut loc în incinta oficiului situat pe teritoriul unei piețe de materiale de construcții. De menționat că răufăcătorii nu s-au atins de autovehiculul deputatului.

În Ucraina periodic au loc încăierări cu participarea parlamentarilor. Astfel, la 12 decembrie deputatul în Rada Supremă Serghei Labaziuk a provocat leziuni grave angajatului Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), în timp ce acesta era de serviciu. Potrivit reprezentantului Serviciilor de informații Elena Ghitlianski, victima a fost spitalizată cu un traumatism cranian.

La 15 noiembrie Poliția Națională a Ucrainei a deschis o cauză penală în urma unei bătăi între deputații în Rada Supremă Oleg Liașko și Iuri Boiko.

La începutul lunii iulie în Parlamentul ucrainean s-au încăierat Serghei Pașinski și Serghei Vlasenko. Bătaia a avut loc la intrarea în sala de ședințe: parlamentarii s-au tras de jachete și s-au îmbrîncit. La 15 iunie deputatul poporului Volodimir Parasiuk s-a bătut la ședința Radei cu colegul său Dmitri Kolesnikov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?