Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

O rusoaică poartă iarna împrejur vestimentație de vară (FOTO)

15 dec. 2016,, 02:00   Externe
3606 1

Foto: noi.md

Iernile geroase din Rusia par să fie inofensive în fața Galinei Kuterepova - o rusoaică, obiceiul căreia face furori în presa locală. Locuitoare a orașului Toliatti, Galina deja de 10 ani iernează în haine de vară și spune că frigul nu o sperie absolut deloc.


Nu zadarnic Galina Kuterepova e numită, în presa rusă, drept „Snegurochka” sau ajutoarea lui Moș Crăciun. Femeia nu se teme să ierneze în pantaloni scurți și sandale, pentru că, din spusele ei, frigul nu o irită deloc, ba o călește.

„Unii privesc la cum merg încălțată în sandale prin băltoace și omăt, gîndindu-se dacă nu-mi îngheață picioarele. Nu, zăpada se topește la picioarele mele. Mi s-a îmbunătățit auzul și vederea. Am scăpat de ochelari și am o memorie mai bună”, spune eroina, adăugând că frigul influențează pozitiv și asupra sănătății soțului, care suferă de cancer, stagnându-i dezvoltarea bolii.


Galina e și foarte activă pe rețelele sociale, unde împărtășește fotografii legate de stilul său de viață. Oamenii o opresc pe stradă ca să pozeze alături de ea!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?