X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

La 60 de ani, călătorea prima dată cu avionul

10 dec. 2016,, 01:30   Externe
2773 0

Foto: realitatea.net

O femeie în vîrstă de 60 de ani care călătorea pentru prima dată cu avionul a fost o continuă sursă de amuzament pentru pasagerii și însoțitorii de zbor din aeronavă, precum li pentru urmăritorii acestora de pe rețeaua de socializare Twitter.


Pasagera care avea loc chiar lîngă ea, o angajată a Twitter, a fost înduioșată de comportamentul femeii, care era atît de emoționată încît o rugase chiar s-o țină de mînă în timpul decolării.

N-a stat mult pe gînduri și a început să transmită live, pe Twitter, ce se întîmpla cu bătrîna, spre amuzamentul tuturor.

”Mi-a luat mîna în mîna ei la decolare”, ”Nu se mai satură de privit pe fereastră. Nu-i vine să creadă că sîntem deasupra norilor: 'Arată de parcă ar fi pe apă' ”, ”Face cu mîna la fereastră în semn de salut pentru că de fiecare dată cînd vedea, de pe pămînt, avioanele pe cer se întreba cum sînt pasagerii din acestea și dacă fac cu mîna oamenilor de jos”, sînt cîteva dintre mesajele publicate de femeie în timp real, pe Twitter.

Povestea a ajus la urechile piloților chiar în timpul zborului, astfel că angajații companiei de transport aerian i-au oferit un loc la o clasă superioară.

Bătrîna zbura de la Los Angeles la San Francisco pentru a-i face o vizită-surpriză fiicei sale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?