X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

PSRM, dispus să colaboreze cu deputaţii din APG

5 dec. 2016,, 13:30   Politică
2860 5
ПСРМ готова сотрудничать с депутатами в Народном собрании Гагаузии
Foto: socialistii.md

Partidul Socialiştilor (PSRM) a declarat că este dispus să colaboreze cu noii deputaţi din Adunarea Populară a Găgăuziei (APG).


Acest fapt este menţionat într-o declaraţie a formaţiunii referitoare la rezultatele de duminică ale turului doi al alegerilor în APG.

În comunicat se afirmă că, potrivit rezultatelor turului doi al scrutinului, 5 candidaţi PSRM, precum şi 5 candidaţi care au beneficiat de sprijin deschis din partea socialiştilor au obţinut victoria.

"PSRM este dispus să colaboreze cu alţi deputaţi ai APG neafiliaţi, aleşi în cadrul recentului scrutin, în susţinerea başcanului şi a Comitetului executiv al UTA Găgăuzia. Partidul Socialiştilor îşi exprimă convingerea că noua componenţă a APG va continua politica de consolidare a statalităţii Republicii Moldova, de menţinere şi îmbunătăţire a relaţiilor de prietenie cu Rusia, de apărare a intereselor Găgăuziei, de creştere a calităţii vieţii locuitorilor Autonomiei, aspecte pentru care socialiştii sînt dispuşi să ofere tot sprijinul necesar", se menţionează în comunicat.

Potrivit declaraţiei, viitoarea fracţiune a PRSM în Adunarea Populară a Găgăuziei va colabora activ cu Comitetul executiv al UTA-Găgăuzia, cu fracţiunea PSRM în Parlamentul RM, precum şi se va bucura de susţinere din partea noului preşedinte al RM".


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?