X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Tom Ford refuză să o îmbrace pe Melania Trump

1 dec. 2016,, 14:35   Externe
1627 0
Tom Ford refuză să o îmbrace pe Melania Trump
Foto: libertatea.ro

Unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din Statele Unite nu are nici cea mai mică dorință de a colabora cu Melania Trump, viitoarea Primă Doamnă a SUA.


Tom Ford a mărturisit chiar că a refuzat că lucreze cu aceasta, în trecut. El se adaugă astfel pe lista creatorilor de modă care nu își doresc să o îmbrace pe Melania, un fost model.

Tom Ford a fost întrebat despre acest aspect la o emisiune. “Avem o nouă Primă Doamnă, Melania Trump, care este frumoasă, slabă, va arăta grozav în ținutele tale, nu?”, l-a întrebat gazda emisiunii pe Tom Ford, care a ezitat inițial să răspundă.

“Nu știu. Am fost rugat să o îmbrac în urmă cu cîțiva ani și am refuzat”, a mărturisit Tom Ford, care a continuat și a specificat că Melania Trump nu se potrivește cu imaginea brandului său.

În plus, el a mărturisit că Melania Trump nu ar trebui să îi poarte ținutele, deoarece “sînt prea scumpe” pentru o Primă Doamnă. Cu toate acestea, creatorul de modă a colaborat în trecut cu Michelle Obama.

“Am îmbrăcat-o cînd a mers la Palatul Buckingham pentru o cină cu Regina. Am fost onorat”, a mai povestit el.

Tom Ford nu este singurul creator de modă care nu pare încîntat de ideea de a colabora cu viitoarea Primă Doamnă a SUA. După ce Donald Trump a cîștigat alegerile din SUA, o creatoare de modă, care a colaborat cu Michelle Obama, a scris o scrisoare în care a respins categoric ideea de a lucra cu Melania, din cauza retoricii folosite de soțul ei în timpul campaniei.

Scrisoarea lui Sophie Theallet a devenit virală, mai ales că ea i-a îndemnat pe alți colegi de breaslă să-i calce pe urme.

Astfel, creatorii de modă din SUA au fost împărțiți, parcă. Unii spun că o colaborare cu viitoarea Primă Doamnă ar trebui să fie un motiv de mîndrie, în timp ce alții au respins elegant ideea.

Carolina Herrera: Cred că în două sau trei luni, vor depăși acest lucru, pentru că est emodă. Veți vedea că toată lumea o să o îmbrace pe Melania. Reprezintă Statele Unite.

Tommy Hilfiger: Cred că Melania este o femeie foarte frumoasă și ca designer ar trebui să fie o mîndrie să o îmbraci.

Marc Jacobs: Nu am niciun interes să o îmbrac pe Melania Trump. Personal, mai degrabă aș investi energia mea în a-I ajuta pe cei care vor fi răniți de Donald Trump și de susținătorii acestuia.

Humberto Leon, Kenzo și Opening Ceremony: Nimeni nu ar trebui să o îmbrace și dacă va cumpăra hainele unui designer, ar trebui să spună oamenilor că nu susțin asta.

Diane von Furstenberg: Donald Trump a cîștigat și va deveni președintele nostru. Melania merită respectul pe care l-a primit toate celelalte Prime Doamne.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?