Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Purtătorul de cuvînt al lui Putin, într-un scandal uriaș (VIDEO)

28 noi. 2016,, 23:00   Externe
6120 2

Жена Пескова исполнила неоднозначный номер на Первом канале (ВИДЕО)
Foto: libertatea.ro

Purtătorul de cuvînt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, se pare că se află „pe gheață subțire”, după ce s-a trezit implicat într-un scandal mediatic provocat de soția sa, fostă patinoatoare olimpică.


Aceasta a iscat contorverse după ce a purtat, în cadrul unui show TV rus, un costum inspirat de uniformele purtate în lagărele de concentrare din vremea Holocaustului, potrivit The Guardian.

Tatiana Navka şi partenerul ei, actorul Andrei Burkovski, au apărut în uniformele în dungi, cu stele galbene, în cadrul show-ului de televiziune „Ice Age”, unde celebrităţile patinează.

Piesa pe care cei doi au patinat, intitulată „Beautiful That Way”, interpretată de cîntăreţul israelian Achinoam “Noa” Nini, este inspirată de filmul italian „La Vita e Bella”, cîştigător al premiului Oscar. În film, un tată de origine evreiască se preface, de dragul fiului său, că deportarea familiei în lagărul nazist nu este decît o parte a unui joc elaborat.



În timpul performanţei, Navka şi Burkovski au zîmbit şi au mimat cum trag cu arma unul în celălalt în faţa unui copil imaginar, Burkovsky părăsind scena pe sunetele scoase de împușcăturile unei arme automate.

Performanţa celor doi a fost criticată aspru și intens în presă şi pe reţelele de socializare. Producătorii de la Channel One, postul de televiziune pe care este difuzată emisiunea „Ice Age”, au fost, de asemenea, criticaţi dur. Mulţi ultilizatori de Twitter au publicat comentarii acide şi furioase pe contul de Twitter al ambasadei Rusiei la Londra.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?