X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Un brad de șase metri a auns la Casa Albă. Michelle Obama a început pregătirile

27 noi. 2016,, 13:38   Externe
2197 0

Foto: www.libertatea.ro

Familia Obama a început pregătirile pentru ultimul Crăciun la Casa Albă, unde a ajuns deja bradul ce are o înălțime de șase metri și vine din Wisconsin.


Prima doamnă a Statelor Unite a întâmpinat bradul uriaș de Crăciun, alături de câinii ei Bo și Sunny și cei doi nepoți, Austin și Aaron Robinson, care l-au însoțit și pe Barack Obama la grațierea ultimilor doi curcani de Ziua Recunoștinței. Fetele cuplului prezidențial au lipsit și de data aceasta.

„Aceștia sunt acum copiii noștri (a spus Michelle arătând spre nepoții ei). Acest lucru se întâmplă când ai adolescenți. Este tot ce am pentru moment. Ați făcut o treabă foarte bună, băieți! Crăciunul se apropie! Sărbătorile încep și suntem pregătiți pentru ultimele de la Casa Alba”, a spus prima doamna a SUA.

Bradul a fost adus într-o trăsura trasă de doi cai, după cum prevede tradiția. Urmează să fie aranjat și tăiat astfel încât să intre în Camera Albastră a Casei Albe, unde va fi decorat, conform obiceiului, în onoarea Armatei Statelor Unite.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?