Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Comuniștii, revoltați: Nu vom accepta regulile nedemocratice de joc

25 noi. 2016,, 11:10   Politică
2385 8
Foto: tribuna.md

Deputații comuniști nu vor participa la partea a doua a ședinței de astăzi a Parlamentului, parte care va fi dedicată proiectelor opoziției, comunică NOI.md.


Declarația a fost făcută de șefa fracțiunii parlamentare a PCRM, Ina Șupac, care a precizat că formațiunea nu va accepta o asemenea abordare discriminatorie în raport cu opoziția parlamentară.

„Observăm astăzi că mai mulți colegi din opoziție au acceptat aceste reguli de joc. Acum aveți posibilitatea să culegeți aceste roade triste – o oră dintr-o zi v-a fost dedicată vouă. Peste trei luni, ziua opoziției se va transforma într-un minut al opoziției. PCRM nu va participa la această oră a opoziției și astfel nu va legaliza această batjocură”, a notat Șupac.

În replică, președintele Legislativului, Andrian Candu, i-a recomandat Inei Șupac să citească atent Regulamentul Parlamentului, pentru a se convinge de legalitatea acestei norme.

„Neacceptarea legii este o acțiune ilegală, așa că decizia vă aparține”, a spus Candu.

Menționăm că proiectele de legi parvenite de la partidele de opoziție – PSRM, PCRM, PLDM – sînt examinate o dată la cîteva luni în ședințe separate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?