Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1430
Preşedintele stiri: 4021

Care este cel mai ieftin oraș european pentru cumpărăturile de Crăciun

18 noi. 2016,, 21:00   Externe
5226 2

Самый дешевый город Европы для рождественского шопинга
Foto: lenta.ru

Specialiștii companiei britanice „Post Office” au clarificat că cel mai ieftin oraș din Europa pentru cumpărăturile de Crăciun este Munchen.


Potrivit sursei citate, specialiștii au comparat prețurile la șase produse scumpe de brand (iPad, blugi „Levi’s”, ruj de buze „Clinique”) în 10 orașe europene. În urma investigației s-a stabilit că aceste produse costă cel mai ieftin în Munchen – 874 de euro. În topul celor mai ieftine orașe la acest capitol urmează Budapesta (913 euro) și Strasbourg (932 euro).

Din Top-10 mai fac parte, în descreștere: Riga, Viena, Berlin, Lille, Stockholm, Copenhaga și Praga.

Experții au întocmit și lista orașelor europene cu cele mai ieftine vacanțe la început de decembrie. La întocmirea acestui rating, în care au fost incluse 11 orașe, s-a ținut cont de costul cazării în hotel pentru două persoane, costul alimentației, băuturilor și a zborului din Londra.

În acest rating pe primul loc se situează Tallinn, unde o vacanță pentru două persoane la începutul lunii decembrie costă în medie 625 de euro. Urmează Riga (636 euro) și Praga (676 euro). Din listă mai fac parte Munchen, Lille, Budapesta, Berlin, Strasbourg, Copenhaga, Viena. Pe locul 11 se află Stockholm, unde vacanța va costa cel mai scump – circa 931 de euro.

Sezonul vînzărilor de sărbătoare în Europa începe cu cîteva săptămîni înainte de Crăciunul catolic, care este marcat pe 25 decembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?