X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Tensiuni în coaliţia de guvernare după descinderile la ANTA

18 noi. 2016,, 16:51   Societate
9106 2

Tensiuni în coaliţia de guvernare după descinderile la ANTA
Foto: sputnik.md

Procurorii anticorupţie şi mascaţii de la CNA au descins recent în sediul Agenţiei Naţionale a Transportatorilor Auto de unde au ridicat câteva lăzi cu documente.


Informaţia nu a fost, însă, făcută publică din cauza unor tensiuni la nivelul coaliţiei de guvernare, spun sursele portalului Deschide.MD.

Aceleaşi surse spun că operaţiunea e legată de percheziţiile şi reţinerile care au avut loc recent la punctele de trecere a frontierei - Leuşeni şi Albiţa.

Sursele ne mai spun că în pofida nemulţumirilor care au apărut în coaliţie, procurorii au căzut de acord doar ca să păstreze discreţia operaţiunii. Au fost amânate şi nişte reţineri de persoane, dar nu din motiv că ar fi fost presiunea politică prea mare, ci din motiv că era nevoie de probe mai întemeiate pentru această măsură.

Nu ştim deocamdată prevederile penale în baza cărora se investighează frauda de la ANTA, dar dintr-o "parte" de document obţinută de reporterii noştri, deducem că este vorba despre eliberarea frauduloasă a licenţelor de activitate şi despre mai multe încălcări ale transportatorilor de mărfuri şi de pasageri, despre care ANTA ştia şi se pare că le "acoperea".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?