Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Trump a încălcat protocolul. Ce a făcut președintele ales al SUA

17 noi. 2016,, 00:00   Externe
7911 2

Трамп в очередной раз нарушил протокол
Foto: libertatea.ro

Donald Trump a încălcat protocolul, după ce a ieșit la cină cu familia sa fără să anunțe jurnaliștii.


Președintele ales al SUA a luat cina într-un restaurant din New York, unde a fost aplaudat de cei aflați în interior, relatează AP și Sky News.

Trump a petrecut circa două ore luând cina cu familia sa la 21Club, în apropiere de Trump Tower. Jurnaliştii şi-au dat seama că preşedintele-ales şi-a părăsit locuinţa atunci cînd au văzut coloana oficială plecînd din faţa clădirii impozante.

Anterior, echipa republicanului anunţase presa că acesta nu va mai face nimic în cursul serii şi va rămâne în apartament. Reporterii au aflat unde se află mogulul de la un alt client al restaurantului, care a publicat o fotografie cu acesta online.



Conform protocolului, preşedintele-ales şi preşedintele nu pleacă nicăieri fără jurnalişti, nici măcar în vacanţe, pentru ca aceştia să poată fi martori la eventuale evenimente istorice şi să nu se bazeze pe povestirile martorilor.

Astfel, un reporter şi un fotograf au fost în coloana oficială a lui John F. Kennedy când acesta a fost împuşcat la Dallas. Un alt jurnalist se afla la numai câţiva metri de Ronald Reagan când acesta a fost împuşcat în faţa unui hotel.

Echipa lui Trump a dat asigurări că nu a fost la curent cu planurile preşedintelui-ales pentru marţi seară şi a precizat că lucrează pentru a pune la punct un plan pentru ca astfel de situaţii să nu mai apară.

Donald Trump, aplaudat de cei prezenți în restaurant


Președintele ales al SUA a fost primit cu aplauze în local, potrivit internauților. Donald Trump i-a salutat pe cei aflați în restaurant, înainte să se așeze la o masă, alături de soția sa, Melania. Acesta a mai fost însoțit și de fiicele sale Ivanka și Tiffany. Într-o înregistrare publicată o rețea de socializare, Donald Trump le spune celor care luau cina.“voi scădea taxele, nu vă îngrijorați”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?