X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Dodon vine cu noi acuzații la adresa lui Sandu

11 noi. 2016,, 15:05   Politică
6895 17

Dodon vine cu noi acuzații la adresa lui Sandu
Foto : privess.eu

Liderul socialiștilor a prezentat astăzi un document presei, care atestă că în decembrie 2015 Maia Sandu a dispus tuturor instituțiilor de învățămînt să-și transfere conturile la Banca de Economii, notează NOI.md.


Potrivit lui Dodon, dispoziția a fost semnată de fostul ministru al Educației după ce în august 2013 Banca de Economii fusese privatizată.
„În august 2013 BEM a fost privatizată de Șor împreună cu Filat, iar în decembrie 2013 Sandu poruncește la toate instituțiile subordonate Ministerului Educației, tuturor universităților să transfere conturile la BEM. Ea știa că Banca a fost privatizată. Și o face acum pe mortul în păpușoi? Cine i-a dat indicații? Filat? De ce a făcut acest lucru? Mai tîrziu, în 2014 banii se transferă în offshore-uri, se transferă 14 miliarde de lei, dar depozitele la toate persoanele fizice au fost doar de șapte miliarde”, a declarat astăzi Dodon.

Potrivit lui, mai tîrziu Maia Sandu a votat în ședință de guvern ca toate aceste datorii de la BEM să treacă pe seama cetățenilor.

„Se finanțează din banii lui Șor, zboară cu avioane private cu Filat pe banii lui Șor, transferă banii care au plătit copiii pentru contracte la BEM. Cine te-a rugat? O să văd care va fi răspunsul”, a declarat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?